Kakbuffé i höstrusket

Idag har vi besökt Såstaholms herrgård och ätit hejdlösa mängder kakor och tårta..
Jättemysig miljö och med tänd brasa och regnet smattrande utanför.

www.sastaholm.se





            



Stämningen var mycket avslappnad och efter en stund satt barnen inte ens upp utan låg i olika ställningar och jämrade sig. Ögonen vill ha mycket men hur mycket klarar man av egentligen??








 


Händer

Ska man sammanfatta Majas lilla person  med ett ord skulle det nog bli -händer!
De viftar och far hela tiden , de är i munnen när hon ska äta,  och de är den ultimata
nyckeln när hon ska koppla av, då får man helt sonika ta tag i båda händerna
och vips så sover hon!



Karibien

Ja, här räfsar man löv och stänger ner för vintern i trädgården. Men mina barn, Julia och Eric tittar ut genom båtfönstret när de vaknar om några timmar ser de turkosblått hav, +33 grader varmt i luften.  St Martin är hamnen för dagen.



Man blir lite smått ressugen, eller hur!!!?




Tiger med attityd

Hmm, Simba har hållit en mycket låg profil gentemot Maja sedan hon kom. Han är ju världens bästa barnkatt så vi har aldrig varit oroliga för att han skulle göra något dumt. Men nu har han börjat bete sig konstigt. Han vill vara nära henne men vågar inte gå fram och nosa på henne, istället så lägger han sig på alla Maja-platser i huset.  Så är man ju ändå nära... Men där vill vi ju inte ha honom!  Schas katta!!

Här hittade jag honom i Majas babykorg. Med attityd..



Tapeter

Vi har börjat tapetserat Majas rum i helgen. Julia och Eric har åkt till Florida och jag känner mig som en äkta hönsmamma!  Jag skulle vilja veta vad de gör hela tiden  men det enda jag fått är ett otroligt utbroderat sms där det stod "surfat".  Ok.... nu är jag ännu mer orolig....  Surfat, i havet då.. där finns det väl hajar och en massa undervattensströmmar.. aaahhhh!!!
Måtte de höra av sig snart med lite lugnande info.
Här en bild på den första våden i Majas rum. Maja var med hon också som synes
.
 

RSS 2.0