Update

En liten uppdatering...

Köket tar form..här monterar Stefan och Gustaf stenskivorna

image61

Och det kaklas..

image62

Matsalsbordet + 8 stolar kom häromdan. Extra kul för mig att det var omonterat, händig som jag är och Stefan är i Singapore- vi sitter m a o fortfarande på skohyllan och äter!

image63

Tomas och Karin var hemma i Svedala några dagar. Vi hann träffas, tvätta, dricka glögg och äta tryfflar innan de begav sig hem till Texas igen. Åh så trevligt att träffa er!!!

image64


Ibland ser barnen ut som om de både är snälla och gillar varandra. Det  är väldigt ovanligt men jag fångade det på bild när vi åt lunch inne stan i lördags... Det är väl för att det snart är jul. Julia visade mig en mobil hon önskar sig, kostade 3800 och var grön. Herreje!

image65

Idag har Eric varit jättesjuk och vi fick åka akut till Danderyds sjukhus. Det var den gamla astman som slog till med full kraft. Det var inte roligt men det gick undan utav bara den, vi fick gå före alla som väntade så det blev snabbt bättre.  Lille vän....

image66

Nu har vi helt och hållet kommit i ordning......

Inflyttade. Allt är färdigt, möblerna är på plats, allt är så fint och perfekt och vi har nu en massa tid över att bara mysa!!

image59


Eller....????

Haha!! Det gick ni väl inte på!!!!  Kaoset tycks aldrig ta slut.   Vi lagar mat på en liten kokplatta och har nu gått över till papptallrikar då det är förjäv.. trist att hålla på att ta den långa vandringen till tvättstugan för att diska hela tiden.

Så här ser det ut egentligen.....  höhö!


image60

Födelsedagar

I mitten av oktober var vi på restaurang Grill med alla barn och firade Olivia och Wille som fyllt år!
Åh, så trevligt vi hade! Och så god mat och fina presenter....

image58

RSS 2.0